

**Breathing Science is Life**.



# A Virtual Conference February 4-5, 2021

Note: All times are in Mountain Time

## **AGENDA**

# Thursday, February 4

4:15 pm	Welcome and Overview
4:30 – 5:00 pm 10 min Q&A	Asthma Update 2021: New Guidelines and Emerging Therapies Michael Wechsler, MD
5:10 – 5:40 pm 10 min Q&A	<b>Is Marijuana Use and Vaping Safe Compared to Smoking Tobacco?</b> Russell Bowler, MD, PhD
5:50 – 6:20 pm 10 min Q&A	COVID-19 Overview and Management Shannon Kasperbauer, MD
6:30 – 6:45 pm	EXHIBITS

## **Concurrent Workshops**

6:45 - 7:30 pm

#1 Marijuana and Vaping Cases

Russell Bowler, MD, PhD

#2 Asthma Cases (Pulmonologist and Allergist Perspective)

Michael Wechsler, MD and Eileen Wang, MD, MPH

## Friday, February 5

#### MORNING SESSION

7:30 – 8:00 am	EXHIBITS
8:00 – 8:30 am 10 min Q&A	Atopic Dermatitis Treatment: What's New and What's Coming Mark Boguniewicz, MD
8:40 – 9:10 am 10 min Q&A	Hindsight is 2020: Progress in Food Allergy During the Pandemic Bruce Lanser, MD, MPH
9:20 – 9:50 am 10 min Q&A	COVID-19 Vaccine Update Anuj Mehta, MD
10:00 – 10:15 am	EXHIBITS

#### **Concurrent Workshops**

10:15 - 11:00 am

#1 Food Allergy and Atopic Dermatitis Discussion and Cases

Bruce Lanser, MD, MPH and Mark Boguniewicz, MD

#2 Allergy Immunotherapy: The Recent Literature

Harold Nelson, MD

11:00 – 11:15 am **EXHIBITS** 

## 11:15 - 12:00 pm Non CME/CE Session \*

Sounding the Alarm: The Role of TSLP Across the Spectrum of Asthma Inflammation

Sponsored by Amgen/AstraZeneca

Michael Wechsler, MD

\*This session is not part of the official 43rd Annual National Jewish Health Pulmonary and Allergy Update as planned by the program chairs.

#### AFTERNOON SESSION

12:00 – 12:30 pm 10 min Q&A	Expanding the Definition of COPD Barry Make, MD
12:40 – 1:10 PM 10 min Q&A	Progressive Pulmonary Fibrosis Amy Olson, MD, MSPH
1:20 – 1:50 pm	Recovery Post Acute Covid19 and the "Long Haul" Nir Goldstein, MD

#### Workshop

2:00 – 2:15 pm

2:15 – 3:00 pm COVID-19 Cases and Questions

**EXHIBITS** 

Nir Goldstein, MD, Shannon Kasperbauer, MD, and Anuj Mehta, MD

3:00 pm Closing Comments